Hej, når du har fundet de vare du ønsker, så sender du mig en mail til Henningtimm@hotmail.dk med dine ønsker, jeg finder dine vare frem og vejer og sender dig en mail med samlet pris + porto, samt konto nummer, eller mobil pay, og du overføre pengene og jeg sender dine vare, er det en pakke og der er et track nummer, så mailer jeg dig dette track nummer, så du selv kan følge dine vare.

Du er selvfølge også velkommen til selv at hente dine vare.

Husk at jeg betaler portoen hvis du køber for mere end 300/500 kr (Brev/pakke), dette gælder for Post Danmark.
Med G-post gælder følgende: Hvis du køber for mere end 300 kr og vejer under 10 kg, så betaler jeg portoen og køber du for mere end 500 kr og vejer under 20 kg, så betaler jeg portoen, men kun i Danmark.
En pakke lig med en handel, som betyder at vejer dine vare tilsammen mere end 20 kg og derved skal sendes som 2 pakker, så betaler jeg den dyreste pakke og du betaler selv den billigste, er din handel på mere end 1000 kr, og skal sendes som 2 pakker, så betaler jeg portoen for begge pakker osv. 

Fortryder du dit køb, sender du varerne retur og jeg refundere pris + porto, dog betaler du selv retur portoen.

Jeg bliver tit spurgt om jeg køber samlinger, og her er svaret både ja og nej, jeg køber ikke samlinger med henbilk på kommercielt videre salg, jeg køber samlinger med henbilk på at opgradere min egen samling, som er enorm stor, og overskudet skal jeg så af med igen, og det er det overskud du finder på denne side, derfor kan du hellere ikke finde alt, da jeg ikke køber det jeg ingen interesse har i.
F.eks siger jeg stort set altid nej tak til Anders And, dels fordi jeg ikke samler på Anders And og dels fordi jeg ikke kan komme af med det igen.