Velkommen til tegneserie butik

"LÆS NEDENSTÅENDE" FØR DU SKRIVER"

******** Der er en del der skriver spørgsmål til mig her, kun spørgsmål der bliver skrevet til min mail Henningtimm@hotmail.dk, vil blive besvaret.
Jeg skal igen gøre opmærksom på at spørgsmål rettet her bliver ikke besvaret, de bliver bare slettet ***********

Hej, jeg har tidligere solgt tegneserier på QXL, men er nu flyttet her over, da omkostningerne ved at sælge på QXL blev for store, mit bruger navn på QXL var "Henning47".

Mine 6 hoved serier er Fantomet, Basserne Sølvpil, Blåfrakkerne, Zits og Prins Valiant, derfor har jeg også en relativ stor viden inden for disse 6 tegneserier, så du skal være velkommen til at spørge hvis du mangler svar på noget i din serie, måske kender jeg svaret :-)

Men ellers er denne side beregnet til at køber kan komme med Ris eller Ros i forbindelse med det køb man har gjort hos mig, jeg prøver altid på at bestræbe mig på at det skal være Ros :-)

Husk, din mening ikke kun er til for at rose mig, men den fortæller også andre køber, at du har været tilfreds med handlen og at den nye køber, trykt kan handle hos mig

Email 16-12-2014

Bjarne Friis

Tak for handlen Henning.. Har modtaget 4 stk Tintin bøger.. De var pakket fint ind...
Hilsen Bjarne ( Nakskov )

Email 25-11-2014

Jette

Hej HenningStor fornøjelse at handle med dig, bladene var i super god stand og sikkert pakket ind.

god servis og masser af gode råd og hjælp.

Vil varmt anbefale dig til andre.

Email 24-11-2014

Linda

Hej Henning!

Nu er jeg her igen med STOR ROS til dig. Du har solgt mig et eftertragtet nummer af Sølvpil, som ikke er til at støve op. Samtidig mindede du mig om QXL, som havde Sølvpil i udbud. Nu er jeg lige ved at være der - takket være din opmærksomhed og hjælpsomhed.
Tak Henning

Email 13-11-2014

Linda

Hej Henning!

Nu er jeg igen blevet beriget af din evne til at tænke på dine kunder. Du skrev til mig og fortalte at Figaros Cigarer nu har lagt Sølvpil ud på nettet (hvilket jeg gik og ventede på). Med din hjælp fik jeg hurtigt handlet 24 numre og 2 numre hos dig - og ved
du hvad... jeg nærmer mig med hastige skridt en komplet samling. Jeg kan varmt anbefale alle tegneserie-entusiaster at handle med dig. TUSIND TAK

Email 28-08-2014

Mikkel

Så har jeg lige modtaget 3 store kasser med tegneserier fra Henning

Rigtig hurtig levering og flot pakket og meget pæne hæfter til prisen

Vil helt sikkert handle her igen

Email 23-08-2014

Linda

Hej Henning!

Tak fordi du til stadighed husker mig. Endnu engang har du hurtigt og for næsten ingen penge hjulpet mig til at komme nærmere mit mål om en komplet Sølvpil-samling. TAK

Email Hjemmeside 06-08-2014

Per Nielsen

Har netop gennemført endnu en perfekt handel med Henning. Startede med at browse på hans yderst brugervenligt hjemmeside og fandt nogle interessante Fantomet-hæfter. Hurtig levering og FLOTTE Hæfter.

Email 29-07-2014

Johan Elvin

Stort tack Henning

Snabb och problemfri leverans till Sverige av serier som inte går att få tag på här (Basserne 100%)

Email 15-06-2014

Thomas Jensen

Hurtig levering. Forsvarligt pakket ind. Alting som beskrevet.

En god oplevelse.

Email 12-06-2014

Jonas

Hej,Jeg ringede til Henning efter at jeg fandt hans annonce på dba vedrørende klatrereb. Jeg søgte et reb til min gymnastiske styrketræning, men ved ingenting om rebs egenskaber etc. Henning hjalp mig her utrolig meget i at designe et nyt reb lavet udfra hans eksisterende
mindre reb. Han lavede 2 prototyper som var taklet og som alt i alt nok har taget ham 3-4 timer. Det endte med at jeg kun købte det ene til en virkelig lille sum penge.Mange tak, Henning.

Email 06-06-2014

Ulrik

Jeg besøgte Henning i går og gik hjem med en hel flyttekasse Fantomet og et stor smil som skyldes tilfredshed med en god handel fordi Henning er en ærlig fyr med stor viden indenfor tegneserier - jeg kommer helt sikkert tilbage når jeg skal udvide samlingen!

Email 04-06-2014

Linda

Endnu engang tak til Henning. Helt af sig selv henvendte han sig til mig og tilbød mig at købe 2 numre af nogle pocketbøger, jeg manglede. Utrolig flot, at han husker lidt om sine kunders behov. Altid hurtig, tjep handel. Tak!

Email 03-06-2014

Gerry

Super god handle ,nemt ,hurtigt og super varer med service

Email 28-05-2014

Ole Damsbo

Jeg har købt klatreudstyr fra petzl godt grej til fine priser , kan kun anbefales 📢

Email Hjemmeside 20-05-2014

Per Nielsen

Jeg har efterhånden handlet en del med Henning. Jeg kan sige at man altid får en god service. Hæfterne er altid som beskrevet og de bliver sendt prompte.

Del siden