Velkommen til tegneserie butik

"LÆS NEDENSTÅENDE" FØR DU SKRIVER"

******** Der er en del der skriver spørgsmål til mig her, kun spørgsmål der bliver skrevet til min mail Henningtimm@hotmail.dk, vil blive besvaret.
Jeg skal igen gøre opmærksom på at spørgsmål rettet her bliver ikke besvaret, de bliver bare slettet ***********

Hej, jeg har tidligere solgt tegneserier på QXL, men er nu flyttet her over, da omkostningerne ved at sælge på QXL blev for store, mit bruger navn på QXL var "Henning47".

Mine 6 hoved serier er Fantomet, Basserne Sølvpil, Blåfrakkerne, Zits og Prins Valiant, derfor har jeg også en relativ stor viden inden for disse 6 tegneserier, så du skal være velkommen til at spørge hvis du mangler svar på noget i din serie, måske kender jeg svaret :-)

Men ellers er denne side beregnet til at køber kan komme med Ris eller Ros i forbindelse med det køb man har gjort hos mig, jeg prøver altid på at bestræbe mig på at det skal være Ros :-)

Husk, din mening ikke kun er til for at rose mig, men den fortæller også andre køber, at du har været tilfreds med handlen og at den nye køber, trykt kan handle hos mig

03-01-2021

Rasmus Helbo

Hej Henning.

Tak for hurtig levering, rabat, god service og kvalitetsmæssigt meget flotte albums og blade, der overstiger min forventniing i forhold til din beskrivelse på hjemmesiden. Et par huller er blevet lukket og et par ældre udgaver i dårlig stand er lavet om til
konvolutter i upcyclingens hellige navn.

Jeg vil holde øje med siden fra tid til anden, for se om jeg kan få købt en ting i ny eller næ.


Skolen er lukket, familien er sendt i sommerhus, jeg skal arbejde og læse tegneserier de næste dage :)

Godt nytår til alle.

Mvh Rasmus

20-07-2020

Lars Kjær

Dear HenningMany thanks for excellent service:

I ordered the comics to England and they arrived quickly and in excellent condition.

14-07-2020

Remco

Goed beschreven producten, fijne ruime collectie.Prima service, perfect verpakt en snelle verzending. Erg tevreden met deze vriendelijke verkoper. Mange tak!

12-07-2020

Henrik

Har nu handlet to gange. Begge gange med mere end 200 stk.

Fælles for hver gang er god, venlig og nem kommunikation samt rigtig gode priser og fantastisk stand på bladene bestilt.


Kan klart anbefales!

Hjemmeside 14-06-2020

Marco

Simpatica transazione fatta con personale simpatico ed amichevole, Grazie

Hjemmeside 02-05-2020

Peter Haslund

Priserne her er faktisk ret rimelige, og vurderingerne sobre. Jeg købte en bunke og da der viste sig en pudsig fejl ved et album byttede Henning til fejlfrit helt uden at kny. Anbefalet.

03-02-2020

Morten

Det er altid en fornøjelse at handle her. Priserne er gode og standen på varerne har faktisk været bedre end forventet hver gang! Service-niveauet er helt i top: God kommunikation, hurtig afsending og seriøs indpakning. Kan kun anbefales! :)

12-03-2019

Chris

Hurtig respons på henvendelser. Altid til at “snakke” priser med ved store køb. Sikker og hurtig forsendelse. Endda oplevet Henning eftersendte et blad uden beregning. Kan ikke sige noget negativt om nogen af mine handler med Henning. Altid top service.

09-03-2019

Henrik

Det righoldige udvalg, den hurtige og sikre levering og ikke mindst den gode service gør, at man altid vender tilbage til Hennings side.

10-01-2019

Chris

Kontaktede Henning lørdag om køb af tre årgange Anders And, men for sent til hans december tilbud. Henning lavede så bare et januar udsalg i stedet. Flot service.
Havde tre pæne årgange i hånden onsdag. Endda flere med indlæg i. Ydermere havde Henning tryllet lidt ekstra numre frem samt et nummer der manglede i en af årgangene.
God indpakning, hurtig respons, fornuftige priser og sendt med track & trace. Kan kun på det varmeste anbefale at handle med Henning. Top karakter her fra.

07-06-2018

Anne-Mette

Har længe ledt efter en bestemt type pockettegneserier, som min søster havde i "gamle dage". Her fandt jeg dem - let, billigt og til en hurtig handel. Ren nostalgi til mig og søster. Takker mange gange!

26-04-2018

Maria

Jeg takker for en god handel. Hurtig svartid, god og venlig service og hurtig levering. Jeg er meget tilfreds med min nye tegneserie :)

15-03-2018

Lone

Hurtig svartid, hurtig leveringstid og tegneserien var som lovet stand. Tusind tak for handlen :)

11-01-2018

Ivan

Hej Henning Januar 2018

Jeg købte 4 Tintin albums og var spændt på om de dukkede op og holte hvad du lover på hjemmesiden. Det gør de. Jeg er fuldt tilfreds med handlen og kan anbefale dig til andre interesserede købere.


Tak for handlen.27-12-2017

Mette

Køb hos Henning

Stor og varm anbefaling til Henning. Julegaven blev reddet i sidste øjeblik pga af professionel og hurtig handel. Kan ikke sende varme anbefalinger nok. Tak Henning og godt nytår

22-12-2017

Mette vanghøj

Hej Henning

Hvor kan jeg evt hente personligt- jeg er lidt sent ude med julegaven.... lige bestilt hos dig til afsending. Kun hvis du bor i nærheden kunne jeg måske komme og hente selv:))

29-08-2017

Michael

Jeg har nu handlet hos Henning nogle gange og kan kun sige at alt er som lovet, god service og hurtig levering, meget tilfreds :-)

22-08-2017

Jesper

Super tilfreds med mit køb. Henning var frisk på at handle, selvom jeg kun var interesseret i at købe eet enkelt blad, som var i flot stand.

17-08-2017

Mogens Anderen

vil gerne kommentere den kompetente og hurtige handel. Alle aftaler overholdt .. ingen silnger i valsen og god venlig service. Jeg handler helt sikkert her igen

30-07-2017

dennis m

har indtil videre lavet en handel med henning med basserne , det første køb blev fremragende ekspederet , er lige nu ved at købe ved ham igen , og det bliver nok heller ikke sidste gang

01-07-2017

Lars K.

Har gennemført 2 handler med Henning, - og kan kun anbefale, at handle med ham. Hurtig levering, god indpakning, - og god service, - kan man forlange mere?

23-06-2017

Finn Jørgensen

Har netop afsluttet en god handel med Henning, og blev ikke skuffet - de 2 Napalm blade var i meget flot stand!

Hjemmeside 31-05-2017

Space Fractal

Købte en del jumbobøger. Siden var dog ikke 100% updatereret. Småting dog. handel er perfekt og modtag dem i rigtigt god stand og godt pakket ind. Kan varmt anbefale at handle med ham.

Hjemmeside 30-05-2017

Jens

Kompetent håndtering og god værdi for pengene.

14-05-2017

Susanne Vork

Hej HenningBare en kort besked for at sige stor tak for god, hurtig og meget hjælpsom service.

Jeg vil bestemt anbefale andre at købe hos dig - og selv vende tilbage når/hvis jeg får brug for flere tegneserier.Venlig hilsen

Susanne

27-04-2017

Flemming

Hej Henning det er en fornøjelse at handle med dig.

13-04-2017

Ole Mikkelsen

En stor positiv oplevelse at handle her på denne side. Alt fungerede perfekt og hurtigt, og jeg kan varmt anbefale at købe tegneserier her.

16-02-2017

Lars Bo Lundorff

Bestilte 130 stk. basseblade og blev ringet op for lige at få afklaret et par småting. Fik pakken allerede 3 dage senere og det hele levede fuldt op til forventningerne.


Bladene var i superkvalitet. Ingen flænsede rygge, påskrevne navne eller klistermærker, og alligevel var prisen næsten mere end fair.

Jeg tøver ikke med at købe her igen (ja faktisk har jeg allerede nu planer om det).

14-02-2017

Jesper Larsen

Rettede henvendelse ang. Basser-blade og fik svar med det samme. Bestilte 100 stk. Og modtog dem uden problemer. God kommunikation, kanon pris, kvaliteten af bladene helt i top. Absolut ikke sidste gang, jeg bestiller herfra. 😀

29-01-2017

Katja

Tak for en fantastisk god handel!

19-01-2017

Bo

Hentede en stor papkasse med blade og albums hos Henning. Alt var som forventet. Efterbestillingen, som kom med pakkepost var også helt ok og perfekt indpakket. Henning kan finde på at lokke en til at købe noget, man slet ikke vidste, at man manglede.
Det er en stor fornøjelse at handle med Henning.

16-01-2017

Karen-Margrethe

Super hurtig handel med rigtig god service via e-mail, og bladede blev lagt i min postkasse dagen efter. Henning kunne endda henvise mig til en anden side, da jeg ønske nogle flere blade, som han ikke havde i sortimentet.

12-01-2017

Henrik

Super handel, hurtig levering og god kvalitet af blade

05-01-2017

Jesper

Super god og hurtig til at servicere og svare både mails og bestilling.

01-12-2016

Peter Andreassen

En mand som sælger klatreudstyr bør man have tillid til; en mand som sælger tegneserier SKAL man have tillid til... at han har gode priser, klar i mælet, god til at svare hurtigt, det ønskede er som beskrevet og leverer som aftalt. Det gør Henning. Tak
for handlen...

21-10-2016

Sigga

Meget tilfreds, både med handelen, og de gode råd til hvad min søn kan kaste sig over af tegneserier efterfølgende. Mange tak Henning :-)

19-10-2016

John

Så har jeg købt endnu en gang hos Henning. Som altid hurtig ekspedition.

Hjemmeside 09-09-2016

Svend-Erik Otto

Læste din beskrivelse af dårlig lugt. Jeg har haft gode erfaringer med at putte blade/hæfter i en plastpose med NYE briketter og/eller spåner. Nogle få dage har haft en rigtig god effekt. Ps: Mangler stadig Ill.Klas. nr 117 :-)

28-08-2016

Jonas

super god handel.... tilfreds med det hele og handler her gerne igen :)

21-08-2016

Morten Knudsen

Fantastisk god og hurtig service... Jeg er overordentlig godt tilfreds med at handle hos Henning i hans tegneseriebutik...

09-08-2016

Dina

Supergod service. Jeg skrev søndag aften og fik svar 4 minutter senere. Mandag blev mine varer sendt, og jeg modtog trackingnr. , og jeg modtog varerne tirsdag.

05-08-2016

Maria Hansen

God og hurtig betjening, meget behagelig og hjælpsom. Kan varmt anbefales.

27-07-2016

Brian Büchner

Rigtig god service, både hvad angår hurtig fragt og svar på e-mail. Første gang jeg har handlet her, men bestemt ikke sidste gang jeg har været forbi for at udfylde manglende "pletter" i samlingen.

27-07-2016

Lene Hansen

Jeg har købt i 6 A And tillæg + et enkelt blad fra '89 med tillæg, som jeg har søgt længe efter. Rigtig god service, hurtig svar på mails, hurtig levering og kvaliteten af bladene er som forventet.

20-07-2016

Erik Brinch

Jeg har købt et Anders And særhæfte.

Alt er over hvad jeg forventede.

Super vare, god kommunikation undervejs.

Jeg er ovenud tilfreds og håber jeg finder mere hos Henning

01-07-2016

Tobias

Jeg har købt et Anders And blad af Henning. Inden jeg købte bladet var Henning meget hurtig til at svare på mine spørgsmål via email. Jeg er meget positivt overrasket over bladets stand: Det er i samme stand som et blad, der lige er købt fra Egmont!!!
Jeg vil selv købe flere tegneserier hos Henning, når jeg finder nogle jeg mangler, og jeg kan varmt anbefale alle at købe tegneserier hos Henning

23-06-2016

Kenneth Johansen

Henning er en god tegneseriehandler. Kan stærkt anbefales!

30-05-2016

Jacob

Rigtig god service og hurtig forsendelse. Ingen problemer overhovedet. Kan kun anbefales :)

Hjemmeside 26-05-2016

Harald

Hej Henning!

Thanks from Germany for the Bessie-comics and the good contact.

23-05-2016

Jens

Købte 20kg AA og 100 Basserne. Rigtig god service, hurtig svar på mails, hurtig levering og kvaliteten af bladene er som forventet.

23-05-2016

Jesper

God Service, hurig forsendelse og en helt igennem god handel. Kan anbefales.

21-05-2016

Mads

Hej Henning.Hvordan kommer man i kontakt med dig? Kan ikke finde hverken tlf eller email? :)

19-05-2016

Thue Andersen

Køb af adskillige basseblade. Rigtig pris og høj kvalitet til prisen. Service i top, hurtig svar og forsendelse. Det rigtige sted at handle.

10-05-2016

Kurt Thers

Har igen modtaget tegneserier der fuldstændigt svarede til det forventede. Pragtfuld side for en gammel tegneserienørd. Altid spændende at se om der er dukket nyt op.

28-04-2016

Line

Jeg fik super hjælp, hurtigt og professionel vejledning fra Henning til bestilling af tegneserie til min kæreste og tegneserien er nu leveret i forventet stand (brugt, men ikke slidt) til kæmpe stor glæde! :-)

Helt sikkert anbefalelsesværdigt!

10-03-2016

Christian Eriksen

Har købt Anders And blade fra Henning 2 gange nu. Og det er hver gang en god handel, hjælpsom og god service og høj kvalitet blade, der fuldkommen lever op til beskrivelsen og forventningerne. Anbefales igen herfra.

Hjemmeside 08-03-2016

Lars Skovmand

Vi kom lidt 'skævt' i gang, men alt endte godt og med en masse grundige svar på utallige spørgsmål fra mig om serier ikke mange kender til.

07-03-2016

Tom

Jeg elsker Hennings historie om Fantomet, og den har i høj grad inspireret mig til at gå ud og finde de tegneserier, som jeg skilte mig af med som teenager.

Henning svarer altid hurtigt på henvendelserne, og han pakker altid tegneserierne forsvarligt ind.

Kun gode anbefalinger herfra.

27-02-2016

Line Peteri

Tusind tak for en super god service. Min ven blev rigtig glad for bladene. Bedste anbefaling herfra!

27-02-2016

Søren Ingvard Svenningsen

Hej Henning.

Hurtig levering,god kvalitet på bladene.Flot Udvalg.

06-02-2016

Pia Weiss Johansen

Det er altid en fornøjelse at handle med Henning. Hans varer er altid i super god kvalitet :-)

06-02-2016

Gunna Tranberg Harboe

Hej Henning,

Lommeænderne er ankommet i fin stil ! Tak for god og expedit handel. Alle glade.

28-01-2016

Christian Eriksen

Super handel, hurtig og sikker levering og høj kvalitet på bladene. Kan anbefales.

28-01-2016

John

Så har jeg endnu engang lavet en bestilling hos Henning, og endnu engang levede tingene op til min forventning.

21-01-2016

Søren

Dejligt nemt at handle hos Henning. God pris og fornuftig forsendelsestids. Kan klart anbefales.

29-12-2015

Birgit Pedersen

Henning er mere end rimelig at handle med + hurtig og god service.

19-12-2015

Marnar

Dejlig nemt og hurtigt at handle hos Henning hvis man, som i mit tilfælde, står og mangler nogen blade til sine samlinger. Leveringen rækker helt op til Færøerne hvor jeg bor.

11-12-2015

Jacob Marner

Jeg købte 20 kg Anders And blade af Henning til en god pris. Hurtig levering og i god stand. Tak.

09-12-2015

Ditte K.

Henning fandt jeg via dba hvor han havde en annonce med nogle af de Anders and blade jeg manglede - han fandt alle dem han havde som jeg manglede og kom med en yderst formidabel samlet pris :)

27-11-2015

Poul Frandsen

Jeg kan blot gentage hvad de andre har sagt: Alletiders handel :)

24-11-2015

Ingolf Becker

Bestilte en række Tin Tin albums i søndags. De blev sendt om mandagen og jeg modtog dem tirsdag, fint og forsvarligt pakket ind. Super god og hurtig service. Er meget tilfreds.

Mvh Ingolf

19-11-2015

Henrik

Tusind tak for en god handel! Varerne kom prompte og var forsvarligt pakket ind. Topkarakter her fra :-)

Mvh Henrik

27-10-2015

Christian

Købte en større bunke Superman fra Henning. God og hurtig kommunikation. God indpakning og hurtig forsendelse. Alt i alt en rigtig god handel igen.

27-08-2015

Tom Larsen

De Tarzan-blade, jeg husker allerbedst fra mine unge år, var dem, der var tegnet af Russ Manning og det var klart mine favoritter. Jeg kunne godt tænke mig at gensamle de hæfter, men har ingen levende idé om hvilke, der er tegnet af R.M. Da jeg helst ikke
vil bruge en formue på at opkøbe alt Tarzan, vil jeg høre om du evt. ligger inde med en liste over, hvilke numre det drejer sig om.

Køber du også tegneserier?

26-08-2015

Morten

Mine kung-fu magasinet ankom igår i god behold og præcist som beskrevet. Tak for hurtig og venlig service!

19-08-2015

Martin Dahl Nielsen

Glædeligt at modtage en god stor pakke, hvor indholdet er forsvarligt indpakket. Så herfra tak for en god og hurtig handel. Dette er ikke sidste gang!

11-08-2015

John

Har netop handlet Tarzan blade med Henning tilfælde tilfredsstillelse.

07-08-2015

Jan

God og hurtig handle og levering - det er ikke sidste gang jeg køber tegneserier af Henning.

Hjemmeside 28-07-2015

Gert Hansen

Hej Henning

Jeg vil gerne vide om nr. 1-6 af basserne til 250kr er rigtige eller falske.

22-07-2015

Christian

Købte to Hulk blade. Handlen gik som den skulle, ingen problemer. Kan anbefales.

21-07-2015

Mikkel

Kæmpe tak for en kæmpe pakke der lige kom ind af døren i dag hurtigt modtaget og fint pakket så der var ingen problemer :o)

Jeg køber som regel de billigste tegneserier så standen varierer en del men de fleste er meget pæne og de kan alle fint læses

Fuldt ud tilfreds med handelen helt sikkert ikke sidste gang jeg køber her

20-07-2015

Ragnhild Lie Berge

Jeg oppdaget Hennings hjemmeside ved ett tilfelle da jeg søkte etter en bestemt tegneserie på Google og hans hjemmeside dukket opp. Jeg fant det jeg lette etter, og i dag knapt to uker etter at jeg fikk kontakt ligger mine tegneseriealbum hjemme på kjøkkenbordet!
Albumene var i meget god stand og nå gleder jeg meg til å lese dem Henning svarte raskt på min e-post og jeg fikk fortløpende tilbakemeldinger hvordan vi praktisk skulle løse dette siden jeg bor i Norge. Så jeg kan på det varmeste anbefale Henning dersom du
er på jakt etter tegneserier.

18-07-2015

Bjørn H. Olsen

Hei, Henning

Tusen takk for nok en problemfri handel. Vil alltid spørre deg først om jeg søker fler Basserne. Hilsen fra Norge

13-07-2015

Martin Ring Andersen

Hej Henning

Tusind tak for en god service. De Sølvpil blade jeg har købt af dig opfylder fuldt ud det du har lovet. Din viden og sparring omkring indkøb af blade har været guld værd - du gav mig også nogle gode ideer til hvor jeg kunne finde flere blade.

Jeg handler helt sikkert gerne hos dig igen.

26-06-2015

Hans Otto Vanting

Hej Henning

køber du samlinger ?

og hvordan gør vi...hvis ?? hilsen Otto

25-06-2015

Kristoffer Bjerring

Hej Henning.Jeg mangler asterix den komplette samling nr. 13 ( abonnementsudgaven med Hvidt smudsomslag).Måske du kunne støve den op.Venlig hilsen

Kristoffer

Kristoffer

12-06-2015

Henrik, Rødby

God service og super fine vare, handler gerne igen.

11-06-2015

Mikael N.

God, ærlig service. Kan roligt anbefales.

11-06-2015

Jasper

God service og hurtig levering.

05-06-2015

jan rasmussen

pæne blade, handler gerne igen

Hjemmeside 29-05-2015

Steffen Gerdes

Hej Henning

Tak for pakken i dag.

Fine indlæg med bladene.

Din LEGO-plakat på forsiden kommer ikke umiddelbart fra et ande-blad. Knights Kingdom var fremme i 2000, og der var ikke umiddelbart nogen LEFO-plakater med det tema med bladet.

Hjemmeside 27-05-2015

Steffen Gerdes

Hej Henning.

Dit indlæg med Queen er fra nr. 24 fra 1991.

18-05-2015

Peer Skovlund Hansen

Tegneserier Søges:Den Lille Splint: 8,11,12,13,15 og opefter.Nogen der kan hjælpe?

26-04-2015

Steffen Andersen

Endnu en god handel, hurtig, effektiv og med den sædvanlige gode service samt en hyggelig korrespondance.

20-04-2015

Thomas H

Jeg fik fin service fra Henning. Da jeg ikke havde handlet med Henning før var jeg glad for at se at alt var fint pakket ind og som efter aftale. Mange tak!

12-04-2015

Steffen Andersen

Jeg har lige købt næsten 30 Basse-bøger/blade og et par Rødøje bøger.

Super service, hurtig levering, god emballering og fin overensstemmelse mellem kvalitet/stand og pris.

Det bliver nok ikke sidste gang vi handler.

12-04-2015

Kasper Froberg

Jeg handlede med Henning i starten af måneden og det var en rigtig god oplevelse, min tegneserie ankom til England pakket rigtig godt og i god stand.

31-03-2015

Beinir Simonnsen

Hej jeg har lige haft en handel med Henning om Fantomet blade de er ikke kommet til


Færøerne hvor jeg bor men de kommer sikkert snart. Tak for handel :)

27-03-2015

John

Hej har netop afsluttet min første handel med Henning, og må sige at jeg er meget tilfreds. Bladene var i god kvalitet og pakket forsvarligt ind.

27-03-2015

Henrik Mikkelsen

Fedt med sådan en side fyldt med lækkerier – og så er der også rigtig god service og en sikker levering. Tak, Henning. Mvh. Henrik

07-03-2015

Emil

God handel med Ninja Turtles-blade. Afsendt hurtigt. Tak for handlen.

07-02-2015

Baard Zakariassen

Henning ga meg kjempegod hjelp, og klarte å skaffe til veie gamle albums jeg har lett etter lenge, i perfekt og nær perfekt stand. Alt som beskrevet, og trygt levert.

Tusen takk for en god handel!

31-01-2015

Linda Cervin

Så, Henning!

Nu er min Sølvpil samling komplet - YES! Super dejligt at handle med dig. Du er hurtig, billig, ærlig og altid klar til til at hjælpe dine kunder på bedste vis. Det har været en udsøgt fornøjelse. Held og lykke fremover med din unikke forretning. Mvh Linda

28-01-2015

Malene

Tak for en god handel - en stor fornøjelse at handle med dig. Gode råd, stor viden, ærlig, billig, hjælpsom = vil varmt anbefale dig til andre. Jeg skulle bruge den ene tegneserie til bryllupsgave og jeg er sikker på det bliver et hit:)

10-01-2015

Linda

Hej Henning!

Nu har jeg igen sat dig i sving med at opstøve nogle af de sidste blade jeg mangler i Sølvpil serien. Jeg er super imponeret af din "kamp-gejst" på mine vegne. TUSIND tak. Mvh. Linda

16-12-2014

Bjarne Friis

Tak for handlen Henning.. Har modtaget 4 stk Tintin bøger.. De var pakket fint ind...
Hilsen Bjarne ( Nakskov )

25-11-2014

Jette

Hej HenningStor fornøjelse at handle med dig, bladene var i super god stand og sikkert pakket ind.

god servis og masser af gode råd og hjælp.

Vil varmt anbefale dig til andre.

24-11-2014

Linda

Hej Henning!

Nu er jeg her igen med STOR ROS til dig. Du har solgt mig et eftertragtet nummer af Sølvpil, som ikke er til at støve op. Samtidig mindede du mig om QXL, som havde Sølvpil i udbud. Nu er jeg lige ved at være der - takket være din opmærksomhed og hjælpsomhed.
Tak Henning

13-11-2014

Linda

Hej Henning!

Nu er jeg igen blevet beriget af din evne til at tænke på dine kunder. Du skrev til mig og fortalte at Figaros Cigarer nu har lagt Sølvpil ud på nettet (hvilket jeg gik og ventede på). Med din hjælp fik jeg hurtigt handlet 24 numre og 2 numre hos dig - og ved
du hvad... jeg nærmer mig med hastige skridt en komplet samling. Jeg kan varmt anbefale alle tegneserie-entusiaster at handle med dig. TUSIND TAK

28-08-2014

Mikkel

Så har jeg lige modtaget 3 store kasser med tegneserier fra Henning

Rigtig hurtig levering og flot pakket og meget pæne hæfter til prisen

Vil helt sikkert handle her igen

23-08-2014

Linda

Hej Henning!

Tak fordi du til stadighed husker mig. Endnu engang har du hurtigt og for næsten ingen penge hjulpet mig til at komme nærmere mit mål om en komplet Sølvpil-samling. TAK

Hjemmeside 06-08-2014

Per Nielsen

Har netop gennemført endnu en perfekt handel med Henning. Startede med at browse på hans yderst brugervenligt hjemmeside og fandt nogle interessante Fantomet-hæfter. Hurtig levering og FLOTTE Hæfter.

29-07-2014

Johan Elvin

Stort tack Henning

Snabb och problemfri leverans till Sverige av serier som inte går att få tag på här (Basserne 100%)

15-06-2014

Thomas Jensen

Hurtig levering. Forsvarligt pakket ind. Alting som beskrevet.

En god oplevelse.

12-06-2014

Jonas

Hej,Jeg ringede til Henning efter at jeg fandt hans annonce på dba vedrørende klatrereb. Jeg søgte et reb til min gymnastiske styrketræning, men ved ingenting om rebs egenskaber etc. Henning hjalp mig her utrolig meget i at designe et nyt reb lavet udfra hans eksisterende
mindre reb. Han lavede 2 prototyper som var taklet og som alt i alt nok har taget ham 3-4 timer. Det endte med at jeg kun købte det ene til en virkelig lille sum penge.Mange tak, Henning.

06-06-2014

Ulrik

Jeg besøgte Henning i går og gik hjem med en hel flyttekasse Fantomet og et stor smil som skyldes tilfredshed med en god handel fordi Henning er en ærlig fyr med stor viden indenfor tegneserier - jeg kommer helt sikkert tilbage når jeg skal udvide samlingen!

04-06-2014

Linda

Endnu engang tak til Henning. Helt af sig selv henvendte han sig til mig og tilbød mig at købe 2 numre af nogle pocketbøger, jeg manglede. Utrolig flot, at han husker lidt om sine kunders behov. Altid hurtig, tjep handel. Tak!

03-06-2014

Gerry

Super god handle ,nemt ,hurtigt og super varer med service

28-05-2014

Ole Damsbo

Jeg har købt klatreudstyr fra petzl godt grej til fine priser , kan kun anbefales 📢

Hjemmeside 20-05-2014

Per Nielsen

Jeg har efterhånden handlet en del med Henning. Jeg kan sige at man altid får en god service. Hæfterne er altid som beskrevet og de bliver sendt prompte.

20-05-2014

Rikke

Det har været enormt nemt at handle med Henning. Bladene er blevet sendt promte og der har været en rigtig god service med salget - fem stjerner ud af fem :)

Håber du bliver ved med at finde og sælge tegneserier - jeg er bestemt klar til at handle igen :)

14-05-2014

Linda Cervin

Hej Henning... Ja, så vendte jeg tilbage og handlede med dig igen. Hvorfor? Fordi du er hurtig og meget hjælpsom og er til at stole på.

03-05-2014

tobias

Jeg købte en crash-pad og en kalkpose af Henning, af mærket Beal fra en uges tid siden. Har nu været i Kjuge, og den fungerer glimrende!
Jeg overførte penge, og Henning hentede sagerne samme dag.Fin fyr, fin service :-)vh

Tobi

24-04-2014

Tomas

Hej Henning, tillykke med den flotte side - det er et godt stykke arbejde, du der har lavet - dem burde der være flere af... ;o)

17-04-2014

fan2m1

Hurtig handel. Pænt blad. Henning kan varmt anbefales! Super sælger!

07-04-2014

Linda

Hej Henning! Tusind tak for en rigtig god handel. Du har hjulpet mig meget med at finde tegneserier til mig - ud over al forventning - og du har hele vejen igennem været ærlig og redelig. TILLYKKE med din hjemmeside. Ud af 5 stjerner får du 5. Vi handles
ved igen.

Hjemmeside 30-03-2014

Birger Pedersen

Hej Henning. En flot side du her har fået op at stå. Ganske enig Qxl er et for dyrt sted at sælger tegneserier på. Så jeg håber du får stor succes her. Jeg vil følge dig og dine tilbud jævnligt. Tak for din mail til mig. Svarer på den en af dagene.

28-03-2014

Michael

Tak for en god handel. super sælger :)

26-03-2014

Lars Pedersen, Odense

Hej Henning, tak for en hurtig handel, det var flotte blade du sendte mig.

26-03-2014

Kirsten Hansen

Hej Henning.Virkelig flot hjemmeside.

Må sige jeg hygger mig meget på din side og falder over flere blade som jeg læste som yngere.Jeg ser frem til flere blade, måske bliver det også til nogle køb senere hend. Dog skal jeg lige have styr på mine penge.MVH. Kirsten

Hjemmeside 23-03-2014

Alex de Blanck

Hej Henning

Fin side og godt lavet.

Har selv en hjemmeside jeg har betalt til i ti år men kan ikke finde ud af at lave det praktiske.

Godt gået og godt salg.

Alex

20-03-2014

Winnie Schøndorff

Sjov idé.

Min mor solgte alle mine, da jeg flyttede hjemmefra - også mine Barbiedukker ;-) ØV.

Med den alder vi har nu - ja, så ville de jo næsten væren antikke!!!