Hej, når du har fundet de vare du ønsker, så sender du mig en mail til Henningtimm@hotmail.dk med dine ønsker, jeg finder dine vare frem og vejer og sender dig en mail med samlet pris + porto, samt konto nummer, eller mobil pay, og du overføre pengene og jeg sender dine vare, er det en pakke og der er et track nummer, så mailer jeg dig dette track nummer, så du selv kan følge dine vare.

Du er selvfølge også velkommen til selv at hente dine vare.

Husk at jeg betaler portoen hvis du køber for mere end 300/500 kr (Brev/pakke), dette gælder for Post Danmark.
Med G-post gælder følgende: Hvis du køber for mere end 300 kr og vejer under 10 kg, så betaler jeg portoen og køber du for mere end 500 kr og vejer under 20 kg, så betaler jeg portoen, men kun i Danmark. (gælder ikke ved køb af klatreudstyr, da avancen på klatreudstyr er for lille til at det kan bære portoen også)
En pakke lig med en handel, som betyder at vejer dine vare tilsammen mere end 20 kg og derved skal sendes som 2 pakker, så betaler jeg den dyreste pakke og du betaler selv den billigste, er din handel på mere end 1000 kr, og skal sendes som 2 pakker, så betaler jeg portoen for begge pakker osv. 

Fortryder du dit køb, sender du varerne retur og jeg refundere pris + porto, dog betaler du selv retur portoen, (gælder ikke for klatreudstyr)