Jeg er godkendt som forhandler af PETZL og BEAL klatreudstyr, da jeg ikke har lager og henter udstyr på vej hjem fra arbejde, kan jeg holde omkostningerne nede, hvilket kommer køber til gode, og som betyder at der kan være mellem 30 og 40 % at spare.

Men det betyder også at der ingen fortrydelsesret er, derfor skal vi også være 100 % enig om hvad du ønsker og hvad dit behov er, inden handlen gennemføres.

Jeg har klatret i 32 år og mestre vægklatring - klippeklatring - multipich - isklatring - bjergbestigning - sportsklatring - artificiel klatring og bouldering, jeg er uddannet vægklatreinstruktør og toprebsleder og har undervist i klatring i 28 år og har haft et eventfirma der tilbyder klatreevent på klipper i ca 20 år, jeg har været klatrekonsulent på børnefilmen "Klatretøsen", samt stået for sikkerheden inden for klatring ved flere reklamefilm - musikvideoer - kortfilm.

Så kort fortalt, jeg ved "lidt" om klatring og det udstyr jeg sælger, det mest almindelige er helhedsløsninger til erhvervsklatre - institioner - klubber, der ønsker at købe specifik udstyr til specifik opgave. Jeg sælger dog også til private.

Langt de fleste klatreklubber har lavet lokale aftaler med lokale klatreforretninger, med gode rabat ordninger, spørg evt i din klub om en sådan ordning, men der vil være situationer hvor forretningerne ikke kan levere, f.eks klatreseler til børn, skal du starte til klatring og ønsker at shoppe hele pakken med det samme, så kan det være en fordel at handle hos mig, skal du have nyt klatrereb og har specielle ønsker, f.eks isklatring, så kan det også betale at handle igennem mig.

Husk det koster ikke noget at skrive til mig og spørge ind til et problem.

Jeg har bygget flere af de største klatre og bouldervægge der findes i Danmark, så står du og skal bruge en klatrevæg, så kan jeg også hjælpe på det punkt